Despre noi

Home » Despre noi

Omul este parte din natura

Impletirea stilului de viata urbana contemporana cu revenirea constanta intr-un mediu nealterat, mediul in care omul a evoluat in decursul a milioane de ani, este solutia ideala pentru cei ce aleg atat sa profite de pe urma traiului modern, cat si sa isi indeplineasca nevoia fundamentala de conectare cu natura.

Valoarea interactiunilor cu elementele naturale este intrinseca si dovedita prin starea de bine ce o ofera, astfel ca merita sa ne indreptam atentia si spre satisfacerea nevoii de a fi prezenti si activi in mediul natural.

Nature Camp este pasiune. Ideea a aparut cand am observat ca tot mai multi oameni isi doresc sa iasa din zona de confort urban, însă nu stiu de unde sa pornească si incotro sa o apuce. Noi, membrii echipei, suntem pregatiti sa impartasim experienta pe care o avem si motivati sa invatam in continuare lectiile pe care ni le preda natura.

Serviciile pe care le oferim pun in practica principiile pe care le promovam. Alegerea echipamentelor potrivite, alegerea activitatilor, traseelor, alegerea duratei, a partenerilor, a obiectivelor, pot parea dificile, mai ales cand deconectarea este totala.

Am pregatit tabere si drumetii – atat in pensiuni, cabane dotate, cat si la cort, cu durate diferite, de la o zi pana la o saptamana, cu tematici diverse si grade de dificultate din punct de vedere fizic si mental adaptate, astfel incat sa va oferim nu doar o excursie, ci o experienta prin care sa simtiti spiritul Nature Camp.

Galerie foto

« de 2 »