Evenimente

Home » Evenimente

Tabara de schi in Muntii Parang - 28 Februarie - 2 Martie 2020

28 Februarie - 2 Martie 2020

Dragi prieteni, va invitam in minunata zona a Carpatilor Meridionali, in Muntii Parang pentru a deprinde sau aprofunda ski-ul. Pentru foarte multi a schia nu este doar o activitate de weekend, ci o parte integranta a unui stil de viata, in care poti fi in inima muntiilor si care iti poate oferi trairi valoarea sufletului tau.
Asadar te asteptam cu mare drag, instructorii nostri de ski Cosmin Vermesan si Marius Rotaru va vor darui o experienta de neuitat.

Organizare: vom pleca vineri dimineata ora 06:00 din Timisoara in directia Petrosani spre statiunea Parang. Vom urca cu telescaunul dupa care ne vom caza frumos si vom discuta despre echipament, tehnici. Sambata si duminica avem zile full de ski, dupa care pe la ora 17:00 ne pornim spre Timisoara.

  • Numar locuri: 10 persoane
  • Data: 28.02.2020- 01.03.2020
  • Locatie: Statiunea Parang
  • Costuri: 800 RON
  • Inclus: cazare+3 mese pentru 2 zile, monitor ski 2 zile full, telescaun dus intors
  • Nu sunt incluse: transport, inchiriere echipament ski, skipass valabil (in functie de partii, nivel pregatire).

Mentiune:
a. Vom avea 2 grupe: incepatori si intermediari. Incepatori sunt cei care nu au mai avut contact cu schiul sau care au avut cateva ore insa nu au deprins miscarile. Intermediari sunt cei care pot cobori o partie usoara dar cu dificultati. Acest aspect il mai discutam vineri seara.
b. Costul transportului variaza in functie de masina si numarul de persoane. Preferabil a fi 4 in masina iar intelegerea sa fie facuta cu soferul acesteia.
c. Echipament se poate inchiria de acolo direct de pe partie sau din Timisoara de la Decathlon sau Sport Concept. Recomandam inchirierea in prealabil a echipamentului din Timisoara.

Echipament necesar:

  • schiuri de partie, clapari, bete
  • ciorapi ski, manusi, bluza de corp, pantaloni ski (in functie de vreme si pantaloni pe dedesubt), geaca ski, polar, caciula, ochelari ski
  • rucsac mic >28l

Optional: termos, mancare pe partie, aparat foto, bluza de rezerva.

Despre Father and son/Father and daughter

Create memories

Follow an example, not words.
Le propunem taților să devină modelul copiilor lor, inspirându-i, inițiindu-i.
Ne vom conecta cu natura prin intermediul a trei trasee cu niveluri diferite de dificultate, care presupun probe care au la bază jocuri de colaborare și încredere între tată și copil. Marea aventură va fi parcursă de cele două categorii de băieți: Zmeii (6-7 ani) și Voinicii (8-10 ani), categorii de fete: Zânele (6-7 ani) și Prințesele (8-10 ani).

Copiii vor avea o dimineață de neuitat alături de tații lor. Amintirile timpului petrecut împreună vor fi memorabile și reper pentru aventurile viitoare.

Father and son/Father and daughter

Echipele Tată- Fiu/ Tată- Fiică se vor reuni în Parcul Botanic, în data de 15 iunie 2019, susținute îndeaproape de către ceilalți membri ai familiei. Pentru tătici și băieți, aventura va începe de la ora 9:00, iar pentru tătici și fete de la ora 10:15.

Înscrierile până în 15 mai sunt la prețul de 90 pentru părinte și copil, iar din 15 mai până în 2 iunie, la prețul de 100 de lei.

Vă invităm să vă alăturați cu toată energia, demonstrând că prin colaborare și fair-play faceți echipa perfectă.

Începem înscrierile din 15 aprilie 2019! Nu le rata!

 

Locatia

Efortul necesar de care un tată are nevoie pentru a veni fără nicio grijă la concurs, este echivalent energiei consumate în acțiuni de tipul:
- purtarea copilului în brațe când este vremea somnului și puterile l-au abandonat
- purtatrea copilului în spate când este accidentat la picior
- ajutorul oferit soției pentru a căra 2 plase cu lubeniță
- alergatul după un copilaș care este pe cale să traverseze strada fără să se fi asigurat
- spargerea unui braț de lemne
- aranjatul fânului în căpițe
- cosirea a 200 m2 de pășune
- împingerea unei roabe cu ciment
- cățăratul într-un copac pentru a salva un pui de pisic zgribulit
- căratul a două găleți cu apă atunci când conducta din bloc se sparge și n-ai apă la etajul 4

În plus, tăticii sunt sfătuiți să nu trișeze urcând cu liftul, pentru că numai scările sunt cele care ne țin în formă maximă.
CATEGORIA ZMEII, 6-7 ani
CATEGORIA VOINICII, 8-10 ani
CATEGORIA ZÂNELE, 6-7 ani
CATEGORIA PRINȚESELE, 8-10 ani

Eveniment realizat în colaborare cu SightRunning.ro